Dacă vrei mai mult sex oral, nu ești singur. Iată cum să-l ceri

Indiferent dacă numiți asta, să faci o muie, să mănânci în oraș sau dacă îți place și folosești termenii cunnilingus și felatio, nu ești singur dacă îți place sexul oral. Un studiu a constatat că 73% dintre bărbații cis și 68,9% dintre femeile cis au considerat că sexul oral este „foarte plăcut”, iar alți 24,1% dintre bărbații au fantezii erotice și 26,5% dintre femeile cis au considerat că este „oarecum plăcut”. Mulți oameni adoră să facă sex oral. Același studiu a constatat că 52,3% dintre bărbați și 28,1% dintre femei l-au găsit foarte plăcut, iar un alt 40,6% dintre bărbați și 54,6% dintre femei consideră că este oarecum plăcut.

Acestea fiind spuse, așa cum indică aceste cifre, nici nu ești singur dacă nu îți place sexul oral – a da sau a primi. Unii oameni îl urăsc. Alții ar putea să o ia sau să o lase. Unii ar putea prefera un alt tip de sex, fie că este stimularea manuală, sexul vaginal, sexul anal, utilizarea unei jucării sexuale sau altceva. Dacă nu-ți place să primești sex oral, este foarte bine. Există o mulțime de alte lucruri de făcut în pat.
Când vine vorba de sexul oral, există o diferență de gen și sexualitate, potrivit cercetărilor. În timp ce partenerii de orice sex și sexualitate pot simți diferit cu privire la frecvența pe care și-ar dori să ofere și să primească sex oral, diverse studii au indicat că această discrepanță este cea mai comună pentru femeile care se întâlnesc cu bărbați. Studiul acela despre sexul oral și plăcerea pe care l-am menționat mai înainte? Ei bine, a constatat, de asemenea, că doar 44% dintre femei au făcut sex oral de la partenerul lor la ultima lor întâlnire sexuală, comparativ cu 63% dintre bărbați.
Un alt studiu, acesta din 2018, a analizat diferențele de frecvență a orgasmului la bărbați și femei heterosexuale, bisexuale, lesbiene și gay. Studiul a constatat că dintre toți cei chestionați, femeile heterosexuale au avut cele mai puține orgasme: 65% dintre femeile heterosexuale au orgasm aproape de fiecare dată când au făcut sex, comparativ cu 66% dintre femeile bisexuale, 86% dintre femeile lesbiene, 88% dintre bărbații bisexuali, 89% dintre bărbații gay și 95% dintre bărbații heterosexuali. Un motiv major pentru acest decalaj de orgasm? Bărbații heterosexuali făceau sex oral mult mai puțin frecvent decât orice alt grup.

Amintiți-vă acea poveste virală despre DJ Khaled care a refuzat să-și învinuiască soția pentru că „Sunt reguli diferite pentru bărbați. Trebuie să înțelegi, noi regele”? Ei bine, din păcate, se pare că DJ Khaled nu este singur în această credință greșită.
Dar, deși femeile care se întâlnesc cu bărbați sunt cel mai probabil să se afle în această situație, partenerii de orice sex și sexualitate pot descoperi că au dorințe diferite când vine vorba de sexul oral. Ideea este că fiecare merită să ceară exact ceea ce își dorește. Dacă îți place să primești sex oral sau ai dori să-l încerci, ar trebui să poți vorbi cu partenerul tău despre dorințele tale. Având în vedere acest lucru, am reunit câteva sugestii despre cum să începem această conversație.
Fă-l fierbinte
Combinarea sugestiei tale cu vorbe murdare este probabil cel mai distractiv mod de a o rezolva. Spune-i partenerului tău ceva de genul: „Mă tot fantezez că mă vei rătăci” sau „Nu mă pot opri să mă gândesc la cum ar fi să mă mănânci afară.” Fă ceea ce ți se pare cel mai natural. Ca Julia Bennett, directorul strategiei de învățare la Planned Parenthood, a declarat anterior pentru Refinery29: „Nu există o modalitate corectă de a întreba. Există o mulțime de moduri în care putem vorbi despre sex.”
Fii direct
Deoarece scenele de sex pe care le vedem în filme porno și filme sunt coregrafiate atât de perfect (și fără cuvinte), este ușor să uiți că este absolut normal să faci sugestii în timpul sexului. Pur și simplu poți fi direct. În timpul sexului, ai putea spune ceva la fel de simplu, cum ar fi: „M-ai înclina?” Dacă ți-ai spus deja partenerului tău oral în timpul întâlnirii, ai putea chiar să sugerezi: „E rândul meu?” Dacă partenerul tău îi place, atunci grozav. Dacă nu, respectați-le limitele și nu apăsați sau împingeți. Consimțământul este obligatoriu, desigur, și contează doar atunci când este dat în mod liber.

Cum să ai o conversație mai mare
Să presupunem că partenerul tău nu este la fel de interesat de orală ca tine, sau poate că îi place foarte mult să primească, dar să nu dea, sau poate pur și simplu vrei să ai această conversație cu mult înainte ca lucrurile să devină fierbinți și grele – indiferent de caz , discutia nu trebuie sa se limiteze la dormitor. De fapt, este foarte sănătos ca viața ta sexuală să fie o discuție continuă – una care are loc în afara dormitorului, când ești complet îmbrăcat. Ai putea să-i spui partenerului tău: „Îmi place foarte mult să fac sex oral. Ai fi deschis să-l încerci?” Ai putea spune și ceva de genul: „Mi-e greu să obțin orgasm fără sex oral. Cum te-ai simți dacă te-ai păcălit mai des?”
Nu vrei să pari acuzator aici. După cum Rachel Needle, PsyD, a spus anterior pentru Refinery29, „Începeți cu ceva pozitiv despre relația voastră, inclusiv relația sexuală. Folosiți cuvinte emoționante și declarații „eu”, [pentru a nu pune] partenerul dvs. în defensivă”.
Încercați să intrați în această conversație cu mintea deschisă. Dacă partenerul tău are rezerve în ceea ce privește să-ți facă sex oral, ascultă care sunt preocupările lui. Au experimentat ei traume în jurul sexului oral în trecut? Învățând de unde provin, te-ar putea face să te simți deschis să te concentrezi asupra altor activități sexuale – poate folosind o jucărie sexuală concepută să imite sexul oral. Sunt îngrijorați de ITS? Puteți sugera să vă testați împreună și să folosiți o metodă de barieră în timpul oral. Sunt nervoși să se înțeleagă „greșit”? Îi poți asigura că le vei spune ce se simte bine și poate le vei spune ce îți place înainte de a începe.
Deci, ai vorbit – Acum ce?
Dacă ai vorbit despre sexul oral în mod deschis și sincer, iar partenerul tău încă nu este deschis la idee, atunci ce? În cele din urmă, trebuie să respecți limitele partenerului tău. Dar – mai ales dacă aceasta face parte dintr-un tipar mai larg în care partenerul tău îți neglijează dorințele și nevoile – ai putea decide că îți dorești să cauți un partener cu care ești mai compatibil sexual. La urma urmei, sexul este o parte importantă a unei relații. Doar tu poți decide ce este mai bine pentru tine.

  • Leave a Comment