Iată 8 motive pentru a începe Lucifer imediat dacă nu ați făcut-o deja

El este îngerul căzut, Domnul Iadului și adevăratul Prinț al Întunericului. Și s-a întors pentru runda a treia de pedepsire și eschipare pe tatăl său drag.
Lucifer Online Subtitrat Morningstar, încântător de malefic Lucifer Morningstar, și-a revenit triumfal pe Amazon Prime Video luna aceasta. Spectacolul pregătește scena pentru un alt sezon plin de răutăți, crimă și destin ceresc.
Cu toate acestea, cei care nu au experimentat încă deliciile Diavolului iubitor de cuvinte și înțelepciune ale lui Tom Ellis, lipsesc.
Este un amestec de dramă fantasy și comedie cu prietenii polițiști. Acesta este unul dintre cele mai populare spin-off de benzi desenate la televizor în prezent.
Iată sapte motive pentru care Lucifer ar trebui să fie pe radarul tău.

1. Diavolul este un fermecător
Însăși natura lui Lucifer îl face irezistibil pentru aproape toată lumea. El are, de asemenea, capacitatea supranaturală de a-i obliga pe oameni să-și exprime cele mai profunde dorințe.
Este un fermecător, uneori la propriu. Darul său de gabarit britanic îl face unul dintre cele mai carismatice personaje pe care le veți vedea vreodată.

2. Este o procedură polițienească

Lucifer, deși există unele componente ale intrigii și progresii ale personajelor care parcurg fiecare sezon, evoluând pe măsură ce personajele se dezvoltă, este, de asemenea, o emisiune de poliție procedurală.
Fiecare episod se concentrează pe o crimă sau crimă diferită și este adesea rezolvat până la sfârșit.

3. Bazat pe o carte de benzi desenate, spectacolul se numește „The Comic Show”.
Lucifer Morningstar a fost inițial un personaj secundar în filmul The Sandman al lui Neil Gaiman. A debutat în 1989.
O serie de benzi desenate spin-off a fost creată de Mike Carey în Marea Britanie și a explorat aventurile lui Lucifer pe Pământ, precum și alte tărâmuri după abandonarea iadului.

4. Tom Ellis îți va prinde inima și refuză să ți-o dea înapoi
Lucifer este la fel de fermecător ca actorul său britanic Tom Ellis. Ellis oferă o performanță grozavă.
El îl înfățișează pe Lucifer, cel mai bun playboy sexual.
Lucifer nu este un exagerat de încredere. Vulnerabilitatea lui este cea care îl face să te iubească, iar Ellis o arată frumos.

5. Aceste femei sunt sexy!
Lucifer este principala atracție, dar există multe personaje feminine puternice, inteligente și feroce.
Ei pot avea grijă de ei înșiși, de la detectivul diavolului Chloe Decker la asistentul său răutăcios Maze. Poti vedea mai multe filme seriale online pe https://filmeseriale.me!
Să nu uităm de dr. Linda Martin care este psihoterapeutul lui Lucifer și își câștigă locul în cercul lui Lucifer ca prieten.

6. Lucifer poate face orice propoziție amuzantă sau aluzie cu un joc de cuvinte sau aluzie.
Acest spectacol nu este sponsorizat de Innuendo Bingo.
Lucifer este stăpânul unei versuri amuzante, pline de umor și sugestive, indiferent ce este.

7. Domnul Iadului poate cânta
Tocmai când crezi că nu se poate mai bine, diavolul ne surprinde cu un cântec pentru pian, cântând cântece precum Sinnerman și cântând Eternal Flame.

  • Leave a Comment